×
Home Nieuws Livescore

Teleurstellende seizoensstart voor Feyenoord: Trauner terug, maar punten blijven uit

Teleurstellende seizoensstart voor Feyenoord: Trauner terug, maar punten blijven uit
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 18:00 uur

Feyenoord's seizoensstart verloopt niet helemaal volgens plan voor Gernot Trauner. De Rotterdamse club speelde zondag met moeite gelijk met 2-2 tegen Sparta Rotterdam, nadat ze vorige week slechts één punt overhielden aan het thuisduel met Fortuna Sittard.

Trauner, die na lange tijd weer aan de aftrap verscheen, gaf na de wedstrijd een interview aan ESPN. "Het is natuurlijk ontzettend lastig als je met 2-0 achterstaat", aldus de aanvoerder. "Sparta heeft het goed gedaan. Ze speelden op de counter en wij hebben ze te veel kansen gegeven."

Met slechts twee punten uit twee wedstrijden staat Feyenoord niet op het niveau dat je zou verwachten van een landskampioen. "Ik wil niet vergelijken met vorig seizoen, maar ook toen speelden we niet geweldig in de eerste wedstrijd. Maar toen slaagden we er wel in om de punten te pakken. Nu hebben we twee punten uit twee wedstrijden, dit is niet wat we hadden verwacht, dus we moeten blijven werken en in onze kracht geloven."

Ondanks het teleurstellende resultaat had de middag ook een mooie kant voor Trauner. Na maanden van revalidatie maakte de verdediger eindelijk weer speelminuten. "Het voelt goed om terug te zijn op het veld. Het belangrijkste is dat we als team goed presteren, en dat kan natuurlijk beter. Ik voel me goed, maar ik ben pas twee weken terug bij de groepstraining, dus ik moet nog wat fitter worden."

In blessuretijd redde de 17-jarige Leo Sauer een punt voor Feyenoord. Een lichtpuntje in een verder teleurstellende wedstrijd.