×
Home Nieuws Livescore

FC Twente hoopt op zege tegen promovendus PEC Zwolle in spannende zondagmiddagwedstrijd!

FC Twente hoopt op zege tegen promovendus PEC Zwolle in spannende zondagmiddagwedstrijd!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 16:48 uur

FC Twente staat zondagmiddag om 14.30 uur voor een spannende ontmoeting met promovendus PEC Zwolle. Na een succesvolle week waarin ze zich al hebben geplaatst voor de play-offs van de Conference League, hoopt Twente deze positieve flow voort te zetten met een overwinning. Aan de andere kant hopen de Zwollenaren in De Grolsch Veste hun eerste punten van het seizoen te pakken, nadat ze vorige week verloren van Sparta Rotterdam.

In de opstelling van Twente maakt de jongere broer van Daan Rots, Mats Rots, zijn basisdebuut als linksback. Een opwindend moment voor de jonge speler. Ook Sem Steijn staat aan de aftrap, terwijl Michel Vlap genoegen moet nemen met een plek op de bank. Bij PEC Zwolle krijgen zowel Ferdy Druijf als Lennart Thy een basisplaats, waardoor ze een gevaarlijk spitsenduo vormen.

Deze wedstrijd belooft een interessante strijd te worden tussen twee teams die beide iets te bewijzen hebben. Zal Twente hun goede vorm voortzetten en de overwinning behalen, of zal PEC Zwolle verrassen en hun eerste punten van het seizoen pakken? Voetballiefhebbers zullen zondagmiddag gespannen voor de buis zitten om erachter te komen.