×
Home Nieuws Livescore

James Rodríguez (32) wil São Paulo snel verlaten, MLS interesse.

James Rodríguez (32) wil São Paulo snel verlaten, MLS interesse.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2024 12:08 uur

In een verrassende wending heeft James Rodríguez (32) aangegeven dat hij São Paulo al na een relatief korte periode wil verlaten. Volgens bronnen bij Globo Esporte heeft de aanvallende middenvelder interesse gewekt vanuit de MLS. Het is Real Salt Lake die zijn oog heeft laten vallen op de getalenteerde speler.

Na slechts enkele maanden in Brazilië te hebben doorgebracht, lijkt Rodríguez alweer klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging. Zijn besluit heeft de voetbalwereld verrast en heeft geleid tot speculaties over zijn toekomstige bestemming.

Real Salt Lake, een club uit de Verenigde Staten, heeft naar verluidt serieuze interesse getoond in de diensten van Rodríguez. De MLS-club ziet in hem een waardevolle aanwinst voor hun team en hoopt hem binnen te halen.

Het is nog onduidelijk wat de exacte redenen zijn achter Rodríguez' verlangen om São Paulo te verlaten. Sommige bronnen suggereren dat hij op zoek is naar nieuwe uitdagingen en een andere competitie wil verkennen. Anderen beweren dat er mogelijk onenigheid is ontstaan tussen de speler en de club.

Wat de werkelijke motivatie ook mag zijn, het is duidelijk dat Rodríguez op zoek is naar een nieuwe omgeving om zijn voetbalcarrière voort te zetten. Met de interesse van Real Salt Lake lijkt hij een mogelijke overstap naar de Verenigde Staten te overwegen.

Het is afwachten hoe deze ontwikkelingen zich zullen ontvouwen en of Rodríguez daadwerkelijk zijn wens om São Paulo te verlaten kan realiseren. Voor nu blijft het een intrigerend verhaal in de voetbalwereld, waarbij de toekomst van de getalenteerde middenvelder nog onzeker is.