×
Home Nieuws Livescore

Jan Vertonghen verrast met verdedigende magie en prachtige goal tegen Westerlo!

Jan Vertonghen verrast met verdedigende magie en prachtige goal tegen Westerlo!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 15:48 uur

Jan Vertonghen, de Belgische voetbalvirtuoos, heeft op zondagmiddag andermaal zijn veelzijdigheid bewezen. De ervaren 36-jarige speler van Anderlecht heeft niet alleen een ongeëvenaarde verdedigende kracht, maar toonde ook zijn buitengewone aanvallende vaardigheden tegen Westerlo. Na 72 minuten spelen verraste Vertonghen vriend en vijand met een verbluffende 2-0. Met een sublieme beweging zette hij zijn directe tegenstander op het verkeerde been, om vervolgens met zijn 'mindere' rechterbeen genadeloos hard raak te schieten. Een waar kunststukje op het voetbalveld.

Maar Vertonghen was niet de enige die zijn stempel drukte op de wedstrijd. In de openingsfase was het de getalenteerde Kasper Dolberg die het net wist te vinden en de score opende met een prachtige 1-0. Samen vormden zij een onverslaanbaar duo, dat de tegenstanders met hun onvoorspelbare acties en doelpunten in verwarring bracht.

De prestaties van Vertonghen en Dolberg laten zien dat voetbal meer is dan alleen verdedigen. Het is een spel vol verrassingen, waarin spelers hun talenten kunnen tonen en het publiek kunnen betoveren met hun onnavolgbare acties. Met hun indrukwekkende optreden hebben Vertonghen en Dolberg wederom bewezen dat zij tot de absolute top behoren in het hedendaagse voetbal.