×
Home Livescore

FC Twente klaar voor strijd tegen promovendus PEC Zwolle: kan de jonge Mats Rots zijn basisdebuut bekronen met een overwinning?

FC Twente klaar voor strijd tegen promovendus PEC Zwolle: kan de jonge Mats Rots zijn basisdebuut bekronen met een overwinning?
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 15:36 uur

FC Twente staat aan de vooravond van een spannende ontmoeting met promovendus PEC Zwolle op zondagmiddag om 14.30 uur. Na een succesvolle week waarin ze zich al hebben geplaatst voor de play-offs van de Conference League, hoopt de ploeg uit Enschede deze positieve flow voort te zetten met een overwinning. Aan de andere kant van het veld zullen de Zwollenaren er alles aan doen om hun eerste punten van het seizoen te pakken, nadat ze vorige week verloren van Sparta Rotterdam.

In de opstelling van FC Twente zien we een opvallende verschijning: Mats Rots, de jongere broer van Daan Rots, maakt zijn basisdebuut als linksback. Een mooie kans voor de jonge speler om zich te bewijzen. Ook Sem Steijn staat aan de aftrap, terwijl Michel Vlap genoegen moet nemen met een plek op de bank.

Bij PEC Zwolle krijgen zowel Ferdy Druijf als Lennart Thy een basisplaats. Samen vormen zij een gevaarlijk spitsenduo, dat het de verdediging van FC Twente flink lastig zal proberen te maken.

De Grolsch Veste zal het decor zijn van deze boeiende confrontatie tussen twee teams die allebei iets te bewijzen hebben. Zal FC Twente de week succesvol afsluiten met een overwinning, of zal PEC Zwolle verrassen en hun eerste punten van het seizoen pakken? De tijd zal het leren.