×
Home Nieuws Livescore

FC Utrecht-spits Douvikas in trek: "Topscorer blijft alleen bij goede deal"

FC Utrecht-spits Douvikas in trek:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 15:12 uur

FC Utrecht-spits Anastasios Douvikas is hot topic in de voetbalwereld. Jordy Zuidam, de technisch directeur van de Domstedelingen, heeft bevestigd dat er veel belangstelling is voor de Griekse spits. Echter, Zuidam is niet van plan om Douvikas zomaar van de hand te doen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tussen Utrecht en sc Heerenveen werd Zuidam geconfronteerd met de Griekse vlag die speciaal voor Douvikas in De Galgenwaard hangt. Een verslaggever vroeg zich af of de vlag het hele seizoen kon blijven hangen. Zuidam reageerde met: "Daar is het nog te vroeg voor, de transfermarkt is nog open. We moeten afwachten. Iedereen weet dat Douvikas in de belangstelling staat. Als we een goede deal kunnen maken, zullen we dat doen. Maar we staan stevig in onze schoenen. We laten hem alleen gaan als we echt denken dat het een geweldige deal is voor Utrecht."

Zuidam benadrukte dat Douvikas de topscorer van de Eredivisie is en dat Utrecht hem graag wil behouden. Maar ze begrijpen ook hoe het voetbal werkt en als de juiste prijs op tafel komt, zal Douvikas vertrekken. Op dit moment is er echter nog geen akkoord bereikt over de juiste prijs. "Tot nu toe zijn we nog niet dichtbij een akkoord", aldus Zuidam.

Het is duidelijk dat Douvikas een gewilde speler is, maar FC Utrecht is vastbesloten om alleen met een geweldige deal afscheid van hem te nemen. De onderhandelingen gaan door en het is afwachten of er een overeenkomst bereikt kan worden. Voetbalfans zullen gespannen afwachten of Douvikas bij FC Utrecht blijft of zijn vleugels uitslaat naar een andere club.