×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord-trainer Slot teleurgesteld door Bijlow's blessure: "Hij verlangt naar een blessurevrij seizoen."

Feyenoord-trainer Slot teleurgesteld door Bijlow's blessure:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 14:36 uur

Feyenoord-trainer Arne Slot is diep teleurgesteld door het noodlottige verlies van Justin Bijlow. De pechvogel van een doelman heeft zijn pols gebroken en zal wekenlang aan de zijlijn moeten toekijken.

"Het was een schot op doel van zo'n zestien à twintig meter", onthult Slot in een interview met ESPN over de oorzaak van Bijlow's blessure. "Dit is natuurlijk een harde klap. Ik denk dat iedereen begrijpt dat hij hunkert naar een volledig seizoen. Als je dan al bij de tweede wedstrijd wekenlang buitenspel staat, dan komt dat hard aan. We missen met hem een uitstekende speler."

Tegen Sparta Rotterdam zal Timon Wellenreuther Bijlow vervangen op zondag. Kostas Lamprou zal als tweede doelman fungeren. Of Feyenoord de transfermarkt zal betreden om een extra keeper aan te trekken, kan Slot nog niet zeggen. "Ik richt me nu op de wedstrijd. Na vandaag zullen we met de betrokkenen overleggen hoe we dit gaan aanpakken: blijven we zo doorgaan of moeten we iemand erbij halen? Dat is momenteel niet mijn grootste zorg."

De zoveelste blessure van Justin Bijlow komt hard aan, onthult Arne Slot. "Hij hunkert naar een volledig seizoen." #spafey

— ESPN NL (@ESPNnl) 20 augustus 2023