×
Home Nieuws Livescore

Keane haalt uit naar Ten Hag en Manchester United na pijnlijke nederlaag: 'Ze zijn wanhopig!'

Keane haalt uit naar Ten Hag en Manchester United na pijnlijke nederlaag: 'Ze zijn wanhopig!'
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 12:24 uur

Manchester United en Erik ten Hag krijgen het flink te verduren na hun teleurstellende nederlaag tegen Tottenham Hotspur (2-0). Roy Keane, voormalig middenvelder en nu analist bij Sky Sports, heeft geen blad voor de mond genomen en komt met een uitspraak die als de grootste belediging kan worden beschouwd.

"Manchester United is het nieuwe Tottenham Hotspur", verkondigt Keane met een sarcastische ondertoon. Hij bekritiseert de houding van Ten Hag en zijn spelers en noemt hen "wanhopig, echt wanhopig". Volgens Keane is het tegen deze ploeg ontzettend makkelijk spelen, en dat is volgens hem de grootste belediging die hij kan uitspreken.

Keane wijst ook op het grote verschil tussen de prestaties van Manchester United in thuis- en uitwedstrijden. "Alles lijkt goed te gaan wanneer ze in hun eigen stadion spelen, gesteund door het publiek. Maar nu... Laat wat geloof en passie zien!" roept hij uit. Hij richt zich ook op Marcus Rashford, die als spits speelde maar vlak voor tijd werd gewisseld. Keane beschuldigt Rashford ervan zich te gedragen als een verwend kind dat niet op zijn favoriete positie staat. "Je ziet het aan alles, maar doe gewoon je werk", aldus Keane.

De samenvatting van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Manchester United is hieronder te bekijken.