×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord's interesse in Barco concretiseert zich, maar River Plate veegt openingsbod van tafel

Feyenoord's interesse in Barco concretiseert zich, maar River Plate veegt openingsbod van tafel
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 11:24 uur

Feyenoord heeft naar verluidt serieuze belangstelling getoond in de Argentijnse voetballer Esequiel Barco. Het eerste bod van de Rotterdammers op de aanvaller van River Plate bleek echter niet succesvol, zo meldt het Argentijnse medium TyC Sports.

Volgens 1908 is Barco dit weekend aangeboden bij Feyenoord, dat op zoek is naar versterking op de vleugels en op de nummer 10-positie. Dit zou hebben geleid tot een officieel bod vanuit Rotterdam. Helaas was River Plate niet overtuigd en heeft het voorstel van tafel geveegd.

Barco, een 24-jarige aanvaller, kan op verschillende posities uit de voeten. Op dit moment wordt hij door Atlanta United uitgeleend aan River Plate, waarbij de Argentijnse club in januari 2024 een verplichte optie tot koop heeft van ruim zes miljoen euro. Het zaakwaarnemersbureau Muy Manero heeft de opdracht om Barco naar een andere club te brengen en was deze zomer betrokken bij de transfers van Ramiz Zerrouki, Givairo Read en Ayase Ueda naar Feyenoord.

Hoewel Luka Ivanusec nog steeds bovenaan het verlanglijstje van Feyenoord staat, lijkt zijn komst dichterbij te komen door de uitschakeling van Dinamo Zagreb in de derde voorronde van de Champions League. Barco wordt gezien als een alternatief voor Ivanusec. De Argentijn heeft dit jaar al 35 wedstrijden gespeeld, waarin hij goed was voor acht doelpunten en vier assists.