×
Home Nieuws Livescore

Transferexpert Fabrizio Romano bevestigt: Ajax haalt Josip Sutalo binnen! Medische keuring en vlucht geboekt, deal binnenkort officieel.

Transferexpert Fabrizio Romano bevestigt: Ajax haalt Josip Sutalo binnen! Medische keuring en vlucht geboekt, deal binnenkort officieel.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 09:24 uur

Ajax heeft een grote vis aan de haak geslagen! Volgens de gerenommeerde transferexpert Fabrizio Romano is de deal met Josip Sutalo definitief rond. De medische keuring is al gepland en de vlucht is geboekt, wat betekent dat de aankondiging van de transfer binnenkort zal volgen.

De Amsterdammers hebben een verbale overeenkomst bereikt met Sutalo voor een bedrag van maar liefst €21 miljoen, met daarbovenop nog wat extraatjes. De talentvolle Kroatische centrale verdediger zal een contract van vijf jaar tekenen bij Ajax.

Opvallend genoeg heeft Ajax de concurrentie uit Engeland en Italië weten af te troeven om Sutalo binnen te halen. Ondanks de interesse vanuit deze landen, heeft de Nederlandse club de deal weten te sluiten.

Met de komst van Sutalo versterkt Ajax haar defensie aanzienlijk. De 23-jarige verdediger staat bekend om zijn sterke spel en heeft al indruk weten te maken in de Kroatische competitie.

De supporters van Ajax kunnen dan ook niet wachten om Sutalo in het rood-witte tenue te zien schitteren. De club heeft met deze transfer een belangrijke stap gezet in het versterken van het team voor het komende seizoen.

Binnenkort zal de officiële aankondiging van de transfer plaatsvinden, waarna Sutalo zich bij zijn nieuwe teamgenoten kan voegen. De verwachtingen zijn hooggespannen en Ajax-fans hopen dat Sutalo snel zijn kwaliteiten kan laten zien op het veld.