×
Home Nieuws Livescore

Tottenham Hotspur flirt met Lukaku als vervanger van Kane

Tottenham Hotspur flirt met Lukaku als vervanger van Kane
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 20 augustus 2023 08:48 uur

Tottenham Hotspur heeft zijn zinnen gezet op niemand minder dan Romelu Lukaku. Volgens de geruchtenmolen van Calciomercato is de Londense club op zoek naar een nieuwe spits na het vertrek van Harry Kane. Ze hebben zelfs al verkennende gesprekken gevoerd met Chelsea over een mogelijke transfer van de dertigjarige Belg.

De toekomst van Lukaku is al wekenlang het gesprek van de dag. Zijn openlijke flirt met Juventus zorgde voor een breuk met Internazionale, en ook Chelsea lijkt niet langer met hem door te willen. The Blues hebben onlangs aangekondigd dat hij komend seizoen geen rugnummer zal dragen. Zelfs bij de Oude Dame zit een groot deel van de fans niet op hem te wachten, zoals ze onlangs duidelijk maakten tijdens een oefenwedstrijd.

Misschien ligt zijn toekomst toch in Engeland. Volgens Calciomercato wil Spurs hem graag binnenhalen en hebben ze al gesprekken gevoerd met Chelsea. Het is echter nog onduidelijk of Lukaku zelf wel openstaat voor een overstap naar The Lilywhites. Mocht de transfer daadwerkelijk plaatsvinden, dan staat hij voor de enorme uitdaging om de gigantische schoenen van clubicoon Kane te vullen.

Een ander scenario dat zich kan voordoen, is een avontuur in Saudi-Arabië. Als Lukaku er niet in slaagt om vóór 1 september een transfer binnen Europa te maken, kan hij altijd nog verkassen naar het kapitaalkrachtige land, aangezien de transfermarkt daar langer openblijft.