×
Home Nieuws Livescore

Mislintat blokkeerde Dest's terugkeer naar Ajax, zegt Van der Meijde

Mislintat blokkeerde Dest's terugkeer naar Ajax, zegt Van der Meijde
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 5 februari 2024 08:08 uur

Voormalig voetbalster Andy van der Meijde heeft onlangs onthuld dat er afgelopen zomer een opmerkelijke gebeurtenis heeft plaatsgevonden in de voetbalwereld. Volgens Van der Meijde heeft Sven Mislintat, een belangrijke figuur binnen het voetbal, de terugkeer van SergiƱo Dest naar Ajax weten tegen te houden. Dest, die eerder voor Ajax speelde, keek met teleurstelling toe hoe hij afgelopen zondag als vleugelverdediger meespeelde bij PSV tijdens de spannende Eredivisie-topper in de Johan Cruijff Arena.

Deze onthulling werpt een nieuw licht op de transferperikelen van Dest en de rol die Mislintat hierin heeft gespeeld. Dest, een talentvolle speler, had blijkbaar de wens om terug te keren naar zijn voormalige club Ajax. Echter, Mislintat, die bekend staat om zijn invloedrijke positie binnen het voetbal, heeft dit weten te voorkomen.

Het is nog onduidelijk wat de beweegredenen van Mislintat waren om Dest bij PSV te houden. Wellicht zag hij potentie in de jonge vleugelverdediger en wilde hij hem graag behouden voor de Eindhovense club. Of wellicht waren er andere factoren die een rol hebben gespeeld in deze beslissing.

Hoe dan ook, de aanwezigheid van Dest bij PSV tijdens de Eredivisie-topper tegen Ajax zal ongetwijfeld voor gemengde gevoelens hebben gezorgd bij de fans van de Amsterdammers. Dest, die eerder succesvol was bij Ajax, speelde nu tegen zijn voormalige club en zal ongetwijfeld zijn best hebben gedaan om een goede indruk achter te laten.

Het blijft echter de vraag of Dest ooit nog de kans zal krijgen om terug te keren naar Ajax. Met Mislintat als belangrijke speler in de voetbalwereld, lijkt het erop dat zijn toekomst voorlopig bij PSV ligt. Maar in de voetbalwereld is niets zeker en wie weet wat de toekomst nog zal brengen voor deze getalenteerde vleugelverdediger.