×
Home Nieuws Livescore

Stewart: Bakayoko weg bij PSV, Veerman moet blijven

Stewart: Bakayoko weg bij PSV, Veerman moet blijven
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 5 februari 2024 00:16 uur

Voetbalnieuws: Onzekere toekomst voor Bakayoko bij PSV, Stewart hoopt Veerman te behouden

In een verrassende wending van gebeurtenissen heeft Earnest Stewart, de technisch directeur van PSV, laten doorschemeren dat Johan Bakayoko mogelijk geen deel meer uitmaakt van het team in het komende seizoen. Hoewel Stewart de Belgische aanvaller prijst voor zijn prestaties en zijn 'geweldige' spel, is hij terughoudend om een prijskaartje aan hem te hangen. Dit heeft geleid tot speculatie over de toekomst van Bakayoko bij de Eindhovenaren.

Stewart, bekend om zijn strategische beslissingen, heeft aangegeven dat hij nog geen definitieve beslissing heeft genomen over de toekomst van Bakayoko. De technisch directeur is zich bewust van de interesse van andere clubs in de getalenteerde aanvaller en wil geen overhaaste beslissingen nemen. Hij is vastbesloten om de juiste waarde voor Bakayoko te krijgen, mocht hij besluiten om hem te laten gaan.

Terwijl de toekomst van Bakayoko onzeker blijft, heeft Stewart ook gesproken over zijn wens om Joey Veerman te behouden bij PSV. De middenvelder heeft indruk gemaakt met zijn vaardigheden en Stewart ziet hem als een waardevolle aanwinst voor het team. Hij is vastbesloten om Veerman te behouden en zal er alles aan doen om hem te overtuigen om bij PSV te blijven.

Met de transferperiode in volle gang zullen de komende weken cruciaal zijn voor PSV en hun spelers. Fans zullen gespannen afwachten om te zien welke beslissingen Stewart zal nemen en hoe de selectie eruit zal zien voor het nieuwe seizoen.