×
Home Livescore

Stewart onthult: PSV mogelijk alsnog voor Driouech deze zomer!

Stewart onthult: PSV mogelijk alsnog voor Driouech deze zomer!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 4 februari 2024 22:48 uur

In een recente uitzending van het populaire voetbalprogramma Studio Voetbal heeft Earnest Stewart, de technisch directeur van een Nederlandse voetbalclub, enkele interessante onthullingen gedaan over een mislukte transfer. Hoewel hij geen namen noemde, hintte Stewart duidelijk naar de veelbelovende speler Couhaib Driouech van Excelsior.

Volgens Stewart is de transfer van Driouech naar PSV, die eerder niet doorging, nog niet volledig van de baan. Hij liet doorschemeren dat er nog steeds een kans bestaat dat de Eindhovense club de jonge talentvolle speler komende zomer alsnog zal aantrekken.

De mysterieuze uitspraken van Stewart hebben de voetbalwereld in rep en roer gebracht. Fans en analisten speculeren nu volop over de mogelijke redenen achter de mislukte transfer en de kansen op een herkansing voor PSV. Zal de club erin slagen om Driouech binnen te halen en zo hun selectie te versterken voor het komende seizoen?

De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de voetbalwereld houdt zijn adem in en wacht vol spanning af op de ontwikkelingen rondom deze potentiële transfer.