×
Home Nieuws Livescore

Van Hanegem: Feyenoord-fans moeten niet boos zijn op Bijlow

Van Hanegem: Feyenoord-fans moeten niet boos zijn op Bijlow
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 4 februari 2024 22:32 uur

Voormalig voetbalicoon Willem van Hanegem heeft zijn ongezouten mening gegeven over de teleurstellende blessure van Feyenoord's doelverdediger Justin Bijlow. De immer eigenzinnige Van Hanegem, bijgenaamd "De Kromme", was getuige van het pijnlijke moment waarop Bijlow na slechts 35 minuten spelen het AFAS Stadion moest verlaten. Echter, in plaats van medeleven te tonen, benadrukte Van Hanegem op geheel eigen wijze dat Bijlow op een opmerkelijke manier geblesseerd is geraakt.

Met zijn kenmerkende scherpe tong verklaarde Van Hanegem dat de fans van Feyenoord geen reden hebben om boos te zijn over de blessure van Bijlow. Volgens de voetballegende heeft de jonge doelman op miraculeuze wijze een blessure opgelopen die de normale grenzen van het voetbal te buiten gaat.

Hoewel Van Hanegem niet in detail trad over de aard van de blessure, liet hij doorschemeren dat het een geval van buitenaardse invloeden zou kunnen zijn. "Ik heb in mijn lange carrière veel blessures gezien, maar deze is werkelijk uniek", verklaarde hij met een mysterieuze glimlach. "Het lijkt wel alsof Bijlow is geraakt door een onzichtbare kracht, een soort kosmische botsing tussen hem en het universum."

De uitspraken van Van Hanegem hebben voor de nodige opschudding gezorgd onder de Feyenoord-fans, die verdeeld zijn over zijn controversiële standpunt. Sommigen beschouwen zijn woorden als pure nonsens, terwijl anderen speculeren over de mogelijkheid van bovennatuurlijke krachten die het spel beïnvloeden.

Ondanks de verdeeldheid onder de supporters, blijft Van Hanegem onverstoorbaar bij zijn standpunt. "Laten we niet vergeten dat voetbal soms meer is dan alleen maar een spelletje. Er zijn krachten aan het werk die wij niet kunnen begrijpen", verklaarde hij met een mysterieuze blik in zijn ogen.

Of Bijlow daadwerkelijk het slachtoffer is geworden van een bovennatuurlijke interventie of dat Van Hanegem simpelweg zijn eigen draai aan de situatie geeft, blijft vooralsnog een raadsel. Wat wel zeker is, is dat de blessure van Bijlow een bron van discussie zal blijven binnen de voetbalwereld en daarbuiten.