×
Home Nieuws Livescore

Update: Milan en Atalanta akkoord over PSV-target De Ketelaere

Update: Milan en Atalanta akkoord over PSV-target De Ketelaere
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 3 augustus 2023 19:38 uur

Atalanta Bergamo en AC Milan hebben een akkoord bereikt over de verhuur van Charles De Ketelaere, zo meldt Fabrizio Romano. De Belgische aanvaller moet echter nog tot een overeenkomst komen met Atalanta. Eerder leek PSV nog interesse te hebben in De Ketelaere, maar Milan geeft de voorkeur aan een verhuur binnen de Serie A.

PSV hoopte zich te versterken met De Ketelaere na het vertrek van Xavi Simons. De Eindhovenaren wilden hem graag huren, eventueel met een optie tot koop. Maar volgens het Eindhovens Dagblad lijkt Atalanta nu de beste kans te maken op de komst van De Ketelaere. Eerder werd al gemeld dat de Italiaanse club interesse had in de Belg.

Hoewel er berichten waren dat De Ketelaere zelf niet geïnteresseerd zou zijn in een transfer naar PSV, spreekt het Eindhovens Dagblad dit tegen. De Belgische international zou wel degelijk interesse hebben in PSV, maar Milan geeft de voorkeur aan een club dichter bij huis.

Voor PSV is het een tegenvaller dat De Ketelaere hoogstwaarschijnlijk niet naar de club zal komen. De ploeg van Peter Bosz heeft nog een maand de tijd om een vervanger te vinden voor Simons, die vertrokken is.

Update: Fabrizio Romano meldt nu dat Atalanta Bergamo en AC Milan al een akkoord hebben bereikt over de verhuur van Charles De Ketelaere. De Belg moet nu nog tot een overeenkomst komen met Atalanta. Hij had ook interesse in PSV, maar Milan geeft de voorkeur aan een verhuur binnen de Serie A.