Mbappé maakt spectaculaire rentree bij PSG met winnende penalty! éIsBack

Mbappé maakt spectaculaire rentree bij PSG met winnende penalty!  éIsBack
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2023 22:48 uur

De terugkeer van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain is een feit! Na zijn verbanning is de sterspeler weer terug in het team en hij laat meteen van zich horen. Samen met nieuwkomer Ousmane Dembélé komt Mbappé in de tweede helft het veld in tegen Toulouse. En alsof dat nog niet mooi genoeg is, heeft Mbappé slechts elf minuten nodig om PSG op voorsprong te zetten.

Op het moment dat Mbappé het veld betreedt, staat er nog een 0-0 stand op het scorebord. Maar vanaf de strafschopstip weet de aanvaller het net te vinden en zorgt hij voor de 0-1 voorsprong. Een knappe prestatie na zijn periode van afwezigheid, waarin hij niet mocht meetrainen met de A-selectie vanwege contractperikelen. Gelukkig zijn alle problemen nu uitgesproken en is Mbappé weer in genade aangenomen.

Met zijn doelpunt laat Mbappé meteen zien waarom hij een van de beste spelers ter wereld is. Zijn terugkeer bij PSG is een verademing voor de fans en een boost voor het team. De Fransman is weer helemaal terug en klaar om te schitteren op het voetbalveld.