×
Home Nieuws Livescore

Ajax-trainer Van 't Schip tevreden over backs na PSV-wedstrijd

Ajax-trainer Van 't Schip tevreden over backs na PSV-wedstrijd
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 4 februari 2024 09:32 uur

Na een seizoen vol hoofdbrekens over de posities van de links- en rechtsback, kan de technische staf van Ajax eindelijk opgelucht ademhalen. De recente topper tegen PSV heeft namelijk voor een aangename verrassing gezorgd. John van 't Schip, de trainer van Ajax, is zeer tevreden over de prestaties van Tristan Gooijer en Borna Sosa. Beide spelers hebben een uitstekende indruk achtergelaten op de trainer.

Het was een ware uitdaging voor de technische staf om geschikte spelers te vinden voor de posities van links- en rechtsback. Maar na de wedstrijd tegen PSV kunnen ze eindelijk opgelucht ademhalen. Gooijer en Sosa hebben laten zien dat ze klaar zijn om de verdediging van Ajax te versterken.

Van 't Schip is vol lof over de prestaties van beide spelers. Ze hebben een goede indruk achtergelaten tijdens de topper tegen PSV. Met hun sterke verdedigende kwaliteiten en hun vermogen om aanvallend bij te dragen, hebben ze laten zien dat ze van onschatbare waarde kunnen zijn voor het team.

De technische staf is dan ook zeer tevreden met de ontwikkeling van Gooijer en Sosa. Ze hebben bewezen dat ze klaar zijn om de uitdagingen van het komende seizoen aan te gaan. Met hun inzet en talent zullen ze ongetwijfeld een belangrijke rol spelen in het succes van Ajax.

Het is een opluchting voor de technische staf om eindelijk spelers te hebben gevonden die de posities van links- en rechtsback kunnen invullen. Na een seizoen vol hoofdbrekens kunnen ze nu met vertrouwen vooruitkijken. Met Gooijer en Sosa in de verdediging heeft Ajax een sterke basis om op voort te bouwen.