×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard klaar voor Almere City na verrassend punt tegen Feyenoord!

Fortuna Sittard klaar voor Almere City na verrassend punt tegen Feyenoord!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2023 19:36 uur

Fortuna Sittard staat aan de vooravond van een spannende ontmoeting met nieuwkomer Almere City. Na een verrassend gelijkspel tegen Feyenoord in De Kuip vorige week, zijn de Limburgers vastberaden om hun goede vorm voort te zetten. Aan de andere kant heeft Almere City een pijnlijke nederlaag geleden tegen FC Twente, waarbij ze met maar liefst 1-4 werden verslagen op eigen terrein.

Ondanks het knappe resultaat in Rotterdam, ziet trainer Danny Buijs geen reden om zijn basiself te wijzigen. Paul Gladon zal opnieuw de aanval leiden, terwijl Kaj Sierhuis plaatsneemt op de reservebank. Aan de zijde van Almere City krijgt Joey Jacobs een basisplaats. Hij vervangt Damian van Bruggen, die afgelopen weekend een rode kaart ontving en dus geschorst is.

Deze wedstrijd belooft een interessant schouwspel te worden, waarbij beide teams vastberaden zijn om punten te pakken. Fortuna Sittard hoopt opnieuw te verrassen en de overwinning binnen te slepen, terwijl Almere City vastbesloten is om hun eerste overwinning van het seizoen te behalen. De spelers zullen alles geven op het veld en de fans kunnen zich opmaken voor een enerverende avond vol voetbalactie.