×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord blijft hoopvol op komst Luciano Rodríguez van Liverpool Montevideo

Feyenoord blijft hoopvol op komst Luciano Rodríguez van Liverpool Montevideo
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 2 februari 2024 09:32 uur

Volgens betrouwbare bronnen blijft Feyenoord vastberaden om de talentvolle voetballer Luciano Rodríguez aan te trekken, zo meldt een gerenommeerde voetbalwebsite. Het is zelfs zo dat de Rotterdamse club nog steeds in een vergevorderd stadium verkeert om een overeenkomst te sluiten met Liverpool Montevideo.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is, fluisteren insiders dat Feyenoord en Liverpool Montevideo elkaar steeds dichter naderen in de onderhandelingen. De Stadionclub lijkt vastbesloten om deze transfer tot een succesvol einde te brengen en Rodríguez naar Nederland te halen.

De mogelijke komst van de getalenteerde Rodríguez zou een enorme boost betekenen voor Feyenoord. Met zijn technische vaardigheden en doelgerichtheid zou hij een waardevolle aanwinst zijn voor het team. De supporters van Feyenoord kunnen dan ook niet wachten om deze veelbelovende speler in het rood-witte shirt te zien schitteren.

Hoewel er nog enige onzekerheid heerst over de afronding van de deal, lijkt het erop dat Feyenoord alles op alles zet om Rodríguez binnen te halen. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen en het is afwachten of de Stadionclub erin slaagt om de handtekening van de Uruguayaanse voetballer te bemachtigen.

De supporters van Feyenoord houden hun adem in en hopen dat de club spoedig goed nieuws zal brengen over de mogelijke transfer van Luciano Rodríguez. Het zou een geweldige versterking zijn voor het team en een nieuwe impuls geven aan de ambities van de Rotterdamse club.