×
Home Livescore

Sander van de Streek kiest voor Turks avontuur bij Antalyaspor na vertrek bij FC Utrecht.

Sander van de Streek kiest voor Turks avontuur bij Antalyaspor na vertrek bij FC Utrecht.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2023 10:24 uur

Sander van de Streek verruilt na een lange periode van zes jaar FC Utrecht voor een nieuw avontuur in Turkije. De middenvelder heeft een contract getekend bij Antalyaspor, waar hij de komende twee jaar zal spelen.

Hoewel Van de Streek ook de mogelijkheid had om bij Utrecht te blijven, heeft hij ervoor gekozen om transfervrij op zoek te gaan naar een nieuwe club. En die heeft hij nu gevonden in Antalyaspor. In zijn tijd bij FC Utrecht heeft Van de Streek maar liefst 212 wedstrijden gespeeld. Hij wist hierin 57 doelpunten te maken en 23 assists te geven.

Antalyaspor eindigde vorig seizoen op de dertiende plaats in de Turkse competitie. Bij zijn nieuwe club zal Van de Streek onder andere oud-Feyenoorder Sam Larsson tegenkomen. Voor zijn tijd bij FC Utrecht heeft de dertigjarige middenvelder ook gespeeld voor Vitesse en SC Cambuur. Zijn enige buitenlandse avontuur tot nu toe was bij Flora Tallinn in Estland. Afgelopen vrijdag maakte Van de Streek zijn debuut als invaller tijdens een competitiewedstrijd van Antalyaspor.

FC Utrecht wenst Van de Streek veel succes bij zijn nieuwe club en bedankt hem vanuit het hart voor zijn inzet en bijdrage aan de club.