×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord houdt hoop op transfer 21-jarige aanvaller Driouech

Feyenoord houdt hoop op transfer 21-jarige aanvaller Driouech
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2024 13:48 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen blijkt dat de berichtgeving omtrent de mogelijke transfer van Couhaib Driouech naar PSV nog niet helemaal accuraat is. Er is namelijk nog geen definitief akkoord bereikt tussen de Eindhovense club en Excelsior. Dit nieuws komt als een donderslag bij heldere hemel, aangezien eerdere berichten anders deden vermoeden.

Maar er is nog hoop voor Feyenoord! Volgens betrouwbare bronnen van RTV Rijnmond heeft de Rotterdamse club nog steeds een kans om de handtekening van de veelbelovende 21-jarige aanvaller binnen te halen. Dit nieuws zal ongetwijfeld als muziek in de oren klinken voor de supporters van Feyenoord, die al enige tijd smachten naar versterkingen voor hun aanvalslinie.

De onderhandelingen tussen PSV en Excelsior zijn nog in volle gang, maar het is duidelijk dat er nog geen overeenstemming is bereikt. Dit opent de deur voor andere geïnteresseerde clubs, waaronder Feyenoord, om hun interesse kenbaar te maken en te proberen Driouech naar hun gelederen te halen.

Het is een spannende tijd voor de jonge aanvaller, die ongetwijfeld zijn hoofd koel zal moeten houden te midden van alle speculaties en geruchten. Zal hij uiteindelijk de overstap maken naar PSV, of zal Feyenoord erin slagen om hem naar De Kuip te lokken? Alleen de tijd zal het leren.

Voor nu blijft het afwachten en hopen voor de supporters van Feyenoord, terwijl de onderhandelingen tussen de betrokken partijen voortduren. Het belooft in ieder geval een interessante transferperiode te worden, waarbij de strijd om de handtekening van Couhaib Driouech nog lang niet gestreden is.