×
Home Livescore

Feyenoord grijpt naast Assignon: Franse rechtsback kiest voor Burnley

Feyenoord grijpt naast Assignon: Franse rechtsback kiest voor Burnley
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2024 11:48 uur

Feyenoord ziet zich geconfronteerd met een enorme uitdaging in hun streven om Lorenz Assignon aan te trekken vanuit Stade Rennes. Volgens de gerenommeerde bron Fabrizio Romano lijkt de Franse rechtsback echter op weg te zijn naar Burnley.

De Rotterdamse club zal naar alle waarschijnlijkheid met lede ogen moeten toezien hoe Assignon zijn weg vindt naar de Engelse club. Het lijkt erop dat Feyenoord de strijd om zijn handtekening niet kan winnen, ondanks hun inspanningen om hem binnen te halen.

De transfermarkt is altijd een onvoorspelbare arena en Feyenoord zal nu moeten accepteren dat Assignon niet langer binnen hun bereik ligt. Het is een bittere pil om te slikken voor de club, die ongetwijfeld hoopte op versterking van de talentvolle rechtsback.

Burnley, daarentegen, lijkt de vruchten te plukken van hun inspanningen op de transfermarkt. Met de mogelijke komst van Assignon zouden ze hun defensieve linie aanzienlijk versterken en hun ambities voor het komende seizoen verder onderstrepen.

Hoewel Feyenoord nu gedwongen wordt om andere opties te overwegen, kunnen ze troost putten uit het feit dat de transfermarkt nog steeds vol zit met potentiële versterkingen. Het is aan de club om snel te handelen en een alternatieve rechtsback te vinden die hun team kan versterken.

De komende dagen zullen cruciaal zijn voor Feyenoord, aangezien ze hun aandacht moeten verleggen naar andere doelwitten. Het is een uitdaging waar ze mee geconfronteerd worden, maar met de juiste strategie en vastberadenheid kunnen ze nog steeds een succesvolle transferperiode tegemoet gaan.