×
Home Nieuws Livescore

NEC verliest smaakmaker Mattsson aan FC Kopenhagen op Deadline Day

NEC verliest smaakmaker Mattsson aan FC Kopenhagen op Deadline Day
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 1 februari 2024 07:48 uur

In een verrassende wending van gebeurtenissen lijkt NEC afscheid te moeten nemen van hun sterspeler Magnus Mattsson op de beruchte Deadline Day. Verschillende bronnen melden dat de Deense smaakmaker voor een duizelingwekkende som van minstens vier miljoen euro de overstap zal maken naar FC Kopenhagen.

De Nijmeegse club is echter niet van plan om bij de pakken neer te zitten en is vastberaden om Mattsson te vervangen met een waardige opvolger. Volgens betrouwbare bronnen van Voetbal International hebben ze hun zinnen gezet op niemand minder dan Sami Ouaissa van Roda JC.

Deze onverwachte transfer zou een enorme boost betekenen voor NEC, aangezien Ouaissa bekend staat om zijn indrukwekkende vaardigheden en ongeëvenaarde talent. Met zijn komst hopen de Nijmegenaren hun team naar nieuwe hoogten te tillen en de concurrentie het nakijken te geven.

Hoewel het vertrek van Mattsson ongetwijfeld een bittere pil is voor NEC en hun fans, biedt de mogelijke komst van Ouaissa een sprankje hoop en opwinding voor de toekomst. De supporters kunnen niet wachten om te zien hoe deze nieuwe aanwinst zich zal manifesteren op het veld en welke magische momenten hij zal creëren.

Met nog enkele uren te gaan tot het sluiten van de transfermarkt, is het afwachten of NEC erin zal slagen om Ouaissa binnen te halen. Maar één ding is zeker: de Nijmegenaren zijn vastberaden om hun team te versterken en te blijven strijden voor succes, ongeacht de obstakels die op hun pad komen.