×
Home Nieuws Livescore

Harry Kane onder de indruk van Duitse stadionervaring na overstap naar Bayern München

Harry Kane onder de indruk van Duitse stadionervaring na overstap naar Bayern München
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2023 09:24 uur

Harry Kane verbaasd door Duitse stadionervaring na overstap naar Bayern München

München - Harry Kane, de Engelse spits die onlangs de overstap maakte naar Bayern München, staat versteld van de sfeer in de Duitse stadions. Na zijn indrukwekkende optreden tegen Werder Bremen, waarin hij een doelpunt en een assist op zijn naam zette, kon Kane niet anders dan zijn bewondering uitspreken voor de fans.

De teleurstelling van de pijnlijke nederlaag tegen RB Leipzig in de strijd om de Duitse Supercup (0-3) was snel vergeten voor Der Rekordmeister. Waar Kane in die wedstrijd nog als invaller moest starten, kreeg hij tegen Werder Bremen een basisplaats - en met succes. "Het was geweldig", reageerde Kane enthousiast na afloop bij Sky Sports. "Er is veel gezegd en geschreven in aanloop naar deze wedstrijd. Ik kon niet wachten om mezelf te laten zien. Al met al is dit de perfecte start. Ik kan niet wachten tot de volgende wedstrijd."

De dertigjarige spits was vol lof over de sfeer in het Weserstadion. "Het was fantastisch, eerlijk gezegd. De fans van beide teams lieten zich de hele wedstrijd horen. Het is compleet anders dan in de Premier League. Het is een geweldige ervaring en ik ben ontzettend blij met de overwinning." Volgende week zondag staat de regerend landskampioen weer op het veld, wanneer FC Augsburg op bezoek komt in München.

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd Werder Bremen - Bayern München!