×
Home Nieuws Livescore

PSV in volle vaart naar Driouech, Feyenoord geruchten ontkracht

PSV in volle vaart naar Driouech, Feyenoord geruchten ontkracht
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 januari 2024 21:56 uur

In een recente ontwikkeling heeft PSV, de voetbalclub uit Eindhoven, naar verluidt een intensieve inspanning geleverd om de veelbelovende voetballer Couhaib Driouech aan te trekken. Dit nieuws werd naar voren gebracht door de gerenommeerde journalist Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. De club lijkt vastberaden te zijn om deze talentvolle speler aan hun selectie toe te voegen.

Tegelijkertijd zijn er berichten opgedoken die de vermeende interesse van Feyenoord in Driouech ontkrachten. Hoewel er aanvankelijk geruchten waren over een mogelijke belangstelling van de Rotterdamse club, lijkt het erop dat deze speculaties geen grond hebben. Het lijkt erop dat PSV momenteel de enige club is die serieus geïnteresseerd is in het aantrekken van deze veelbelovende voetballer.

Deze ontwikkelingen werpen een nieuw licht op de transfermarkt en laten zien dat PSV vastbesloten is om hun selectie te versterken met jong talent. Met de mogelijke komst van Driouech zou de club een veelbelovende aanwinst binnenhalen, wat hun ambities voor het komende seizoen zou kunnen versterken.

Het is duidelijk dat PSV momenteel 'volle bak bezig' is met het realiseren van deze transfer. De club lijkt vastberaden om Driouech aan te trekken en zal ongetwijfeld alles in het werk stellen om dit doel te bereiken. Het is nu afwachten hoe deze ontwikkelingen zich verder zullen ontvouwen en of PSV erin zal slagen om deze talentvolle voetballer aan hun selectie toe te voegen.