×
Home Nieuws Livescore

FC Twente overweegt terugkeer Anass Salah-Eddine van Ajax

FC Twente overweegt terugkeer Anass Salah-Eddine van Ajax
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 31 januari 2024 20:32 uur

Op de valreep van de winterse transferperiode lijkt FC Twente een verrassende zet te willen maken. Volgens bronnen is er een reële kans dat de club uit Enschede oude bekende Anass Salah-Eddine terughaalt naar het team. Het gerucht gaat dat de Tukkers momenteel druk bezig zijn met het onderzoeken van de mogelijkheden om de talentvolle linksback per direct over te nemen van Ajax.

De mogelijke terugkeer van Salah-Eddine naar FC Twente zou een opmerkelijke stap zijn. De jonge verdediger begon zijn carrière namelijk bij de Enschedese club, voordat hij de overstap maakte naar Ajax. Nu lijkt het erop dat hij mogelijk weer terugkeert naar zijn roots.

Hoewel er nog geen officiële bevestiging is van de transfer, zorgt het nieuws voor de nodige opwinding onder de supporters van FC Twente. Salah-Eddine staat bekend om zijn snelheid, techniek en tactisch inzicht, wat hem tot een waardevolle aanwinst zou maken voor het team.

Mocht de transfer doorgaan, dan zou dit een belangrijke versterking zijn voor FC Twente. De club heeft de ambitie om hogerop te komen in de competitie en met de komst van Salah-Eddine zou de defensie aanzienlijk versterkt worden.

Het is afwachten of FC Twente erin slaagt om de deal rond te krijgen voor het sluiten van de transfermarkt. De tijd begint te dringen, maar de Tukkers lijken vastberaden om alles op alles te zetten om Salah-Eddine terug te halen naar Enschede. De komende dagen zullen cruciaal zijn in de onderhandelingen tussen de clubs.

Voor nu blijft het dus nog even spannend of Anass Salah-Eddine daadwerkelijk terugkeert naar FC Twente. De supporters hopen in ieder geval op een positieve uitkomst, zodat de club versterkt kan worden met deze talentvolle speler.