×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord verliest geduld met Ivanusec-transfer: directeur eist opheldering van Dinamo Zagreb. Alternatieven staan klaar.

Feyenoord verliest geduld met Ivanusec-transfer: directeur eist opheldering van Dinamo Zagreb. Alternatieven staan klaar.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zaterdag 19 augustus 2023 07:48 uur

Feyenoord begint langzaam zijn geduld te verliezen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De directeur, Dennis te Kloese, wacht al bijna twee maanden op de komst van Luka Ivanusec. Nu eist hij opheldering van Dinamo Zagreb, de onderhandelingspartner.

Het leek allemaal in kannen en kruiken te zijn: Ivanusec zou voor 8,5 miljoen euro de overstap maken naar De Kuip, waar een vijfjarig contract klaarligt. Echter, Dinamo Zagreb heeft dwarsgelegen en dat zint Te Kloese niet. Hij wil dat de zaak snel wordt afgehandeld, anders gaat Feyenoord op zoek naar alternatieven. "En die hebben we", aldus de algemeen en technisch directeur van Feyenoord in het AD.

Te Kloese is echter niet helemaal gerustgesteld. "Die alternatieven wachten ook niet. Straks staan we met lege handen." Daarom eist Feyenoord opheldering van Dinamo Zagreb. Het zou hen helpen als de Kroaten zaterdag verliezen van AEK Athene in de derde voorronde van de Champions League. Ajax hoopt ook op dat scenario, aangezien zij wachten op Josip Sutalo.

Ondertussen lijkt Oussama Idrissi wel op weg naar Feyenoord. Hij zal hoogstwaarschijnlijk voor een jaar worden gehuurd van Sevilla. Trainer Arne Slot laat zich echter niet afleiden door alle transferperikelen. Hij richt zich liever op zijn huidige elftal. "Daar kan ik invloed op uitoefenen", zegt hij. "Mijn doel is om Feyenoord zoveel mogelijk te laten winnen. Versterkingen zijn welkom, maar niet altijd noodzakelijk."