×
Home Nieuws Livescore

Newcastle United wint met 1-3 en Guimarães scoort Kinder Bueno deal!

Newcastle United wint met 1-3 en Guimarães scoort Kinder Bueno deal!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 31 januari 2024 10:16 uur

In een spectaculaire wedstrijd op dinsdagavond wist Newcastle United Aston Villa te verslaan met een overtuigende 1-3 overwinning. Deze triomf heeft de deur geopend voor Newcastle United om weer vol goede moed naar boven te kijken in de Premier League.

Echter, naast de drie belangrijke punten, had de getalenteerde Braziliaanse middenvelder Bruno Guimarães nog een verrassing in petto. Een enthousiaste Newcastle-fan besloot om de sterspeler te verwennen met een pak Kinder Bueno's en vroeg in ruil daarvoor om zijn shirt.

Tot grote vreugde van de fan, stemde Guimarães meteen in met deze ongewone deal. Hij zag het als een uitstekende gelegenheid om zijn waardering te tonen voor de steun van de fans en om een uniek aandenken aan deze bijzondere wedstrijd te creëren.

Deze onverwachte ruil heeft niet alleen de fan, maar ook Guimarães zelf blij verrast. Het toont aan dat voetbal niet alleen draait om de prestaties op het veld, maar ook om de verbinding tussen spelers en fans. Het is een mooi voorbeeld van de passie en betrokkenheid die het voetbal zo bijzonder maken.