×
Home Nieuws Livescore

AS Monaco houdt Myron Boadu tegen bij FC Twente

AS Monaco houdt Myron Boadu tegen bij FC Twente
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 30 januari 2024 22:24 uur

In een verrassende wending lijkt AS Monaco vastberaden om Myron Boadu niet te laten vertrekken naar FC Twente. De jonge aanvaller, slechts 23 jaar oud, zou openstaan voor een tijdelijke overstap naar de Grolsch Veste, maar de gesprekken tussen de clubs lijken muurvast te zitten.

Het Franse team, dat bekend staat om zijn ambitieuze transferbeleid, lijkt vastbesloten om Boadu aan boord te houden. Met zijn explosieve snelheid en dodelijke precisie voor het doel, heeft de spits de aandacht getrokken van verschillende clubs in binnen- en buitenland. FC Twente, dat op zoek is naar versterking in de aanvalslinie, zag in Boadu een ideale kandidaat om hun team te versterken.

Echter, de onderhandelingen tussen AS Monaco en FC Twente lijken te stagneren. Hoewel Boadu zelf wel oren heeft naar een avontuur in Enschede, lijkt zijn huidige club niet bereid om hem te laten gaan. De redenen achter deze impasse blijven vooralsnog onduidelijk, maar het lijkt erop dat AS Monaco vasthoudt aan hun talentvolle aanvaller.

Voor FC Twente is dit een tegenslag in hun zoektocht naar versterking. De club, die graag wil meestrijden om de bovenste plaatsen in de Eredivisie, had gehoopt op de komst van Boadu om hun aanvalslinie te versterken. Met zijn snelheid en doelgerichtheid zou hij een waardevolle toevoeging zijn geweest aan het team van trainer Ron Jans.

Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen. Zullen AS Monaco en FC Twente alsnog tot een akkoord komen, of zal Boadu zijn ambities elders moeten najagen? Voor nu lijkt het erop dat de jonge spits voorlopig nog in het prinsdom van Monaco zal blijven, waar hij zijn talenten verder kan ontwikkelen en zijn stempel kan drukken op het Europese voetbal.