×
Home Nieuws Livescore

Royal Antwerp FC haalt oude bekende Razvan Marin terug

Royal Antwerp FC haalt oude bekende Razvan Marin terug
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 29 januari 2024 21:48 uur

Royal Antwerp FC heeft een verrassende keuze gemaakt in hun zoektocht naar een vervanger voor de vertrokken Arthur Vermeeren. De Belgische club heeft namelijk besloten om een oude bekende van technisch directeur Marc Overmars aan te trekken. Het gaat om niemand minder dan voormalig Ajax-middenvelder Razvan Marin.

Volgens bronnen van Het Laatste Nieuws is Royal Antwerp FC tot een akkoord gekomen met Marin en zal hij binnenkort zijn opwachting maken op De Bosuil. De transfer van de Roemeense speler naar de Belgische club komt als een verrassing, aangezien Marin eerder dit jaar nog naar Atlético Madrid vertrok.

Met de komst van Marin hoopt Royal Antwerp FC een ervaren en technisch begaafde speler aan hun selectie toe te voegen. Marin heeft in het verleden laten zien over veel talent en potentie te beschikken, en de club is ervan overtuigd dat hij een waardevolle aanwinst zal zijn.

De supporters van Royal Antwerp FC zijn dan ook enthousiast over de komst van Marin. Ze hopen dat hij zijn Ajax-dagen kan doen herleven en een belangrijke rol zal spelen in het succes van de club. De verwachtingen zijn hooggespannen en het is nu aan Marin om te laten zien wat hij in zijn mars heeft.

Met de transfer van Marin heeft Royal Antwerp FC een opvallende zet gedaan op de transfermarkt. Het is afwachten hoe de Roemeense middenvelder zich zal aanpassen aan zijn nieuwe omgeving en of hij zijn oude vorm kan terugvinden. De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: de komst van Marin zorgt voor de nodige opwinding bij Royal Antwerp FC.