×
Home Nieuws Livescore

PSV toont interesse in Excelsior-talent Driouech als vervanger Lang

PSV toont interesse in Excelsior-talent Driouech als vervanger Lang
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 29 januari 2024 18:16 uur

Volgens een recente bron, die niet genoemd wil worden, heeft een prominente Eredivisieclub interesse getoond in de getalenteerde Couhaib Driouech van Excelsior. Het gerucht gaat dat PSV, de huidige koploper van de competitie, zijn oog heeft laten vallen op de buitenspeler als mogelijke vervanger voor de geblesseerde Noa Lang.

Driouech heeft dit seizoen een verpletterende indruk achtergelaten bij Excelsior, waar hij zijn vaardigheden als buitenspeler heeft tentoongesteld. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid hebben de aandacht getrokken van verschillende clubs in Nederland.

Hoewel PSV nog geen officieel bod heeft uitgebracht, wordt er gefluisterd dat de club serieus overweegt om Driouech aan te trekken. Met de blessure van Lang, die een belangrijke rol speelt in het aanvalsspel van PSV, is het begrijpelijk dat de club op zoek is naar een geschikte vervanger.

De mogelijke transfer van Driouech naar PSV zou een enorme stap voorwaarts betekenen voor de jonge buitenspeler. Het zou hem de kans geven om zijn talenten op een hoger niveau te laten zien en zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Hoewel er nog veel onzekerheid heerst rondom deze mogelijke transfer, is het duidelijk dat Driouech in de belangstelling staat van een van de topclubs in Nederland. Het is afwachten of PSV daadwerkelijk een bod zal uitbrengen en of Excelsior bereid is om hun sterspeler te laten gaan.