×
Home Livescore

Elvis Manu houdt opties open, Cambuur mogelijk in beeld

Elvis Manu houdt opties open, Cambuur mogelijk in beeld
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 18 augustus 2023 20:48 uur

Elvis Manu laat de mogelijkheid open voor een hereniging met SC Cambuur. De 30-jarige aanvaller is sinds deze maand clubloos en staat open voor verschillende opties, waaronder een avontuur in Leeuwarden.

Manu heeft de afgelopen tien jaar bij diverse clubs gespeeld, waaronder ook Cambuur. Ondanks dat de Leeuwarders momenteel actief zijn in de Keuken Kampioen Divisie, maakt dat voor de spits niet uit. "Ik heb mooie herinneringen aan mijn tijd daar, ook aan het seizoen waarin ze promoveerden", vertelt Manu enthousiast in een interview met Voetbalkantine van ESPN. "Ik houd alle mogelijkheden open. Ik weet niet waar ze naar op zoek zijn en hoe de situatie momenteel is, maar Cambuur is zeker een aantrekkelijke club."

De ervaren Manu heeft de afgelopen jaren zijn voetbalschoenen in verschillende landen versleten. Op zijn cv prijken onder andere Excelsior, Feyenoord, Brighton, Huddersfield, Go Ahead Eagles, Ludogorets en FC Groningen. In augustus nam hij afscheid van Botev Plovdiv en is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Het nieuws van Manu's mogelijke terugkeer naar Cambuur heeft ook de aandacht getrokken van ESPN NL, die via Twitter meldt dat de deur op een kier staat voor een hereniging. Fans van Cambuur zullen ongetwijfeld hopen dat de club snel stappen onderneemt om Manu terug te halen naar Leeuwarden.